kobolyev-pa-obsye-viznala-nord-stream-2-ta-turetskiy-potik-vazhelyami-tisku-rosiyi

Коболєв: ПА ОБСЄ визнала Nord Stream-2 та "Турецький потік" важелями тиску Росії

 • 9354 переглядiв

КИЇВ. 8 липня. УНН. Відсьогодні офіційна позиція Парламентської асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі визнає російські проекти Nord Stream-2 та "Турецький потік" важелями політичного та економічного тиску Росії на інші держави. Про це написав у себе в Facebook глава НАК “Нафтогаз” Андрій Коболєв, передає УНН.

"Проекти Nord Stream – 2 та "Турецький потік" - важелі політичного та економічного тиску Росії на інші держави. Це не лише думка України, але й, відсьогодні, - офіційна позиція Парламентської асамблеї (ПА) ОБСЄ. Резолюцію відповідного змісту ухвалив Комітет з політичних питань та безпеки ПА ОБСЄ", - написав Коболєв.

Він подякував членам комітету за об’єктивну та чесну позицію, а також висловив вдячність всій делегації України, США і Литви, які просували та підтримували резолюцію.

"Це ще один потужний політичний сигнал, який підкреслює - проекти Кремля є небезпечними, їх потрібно зупиняти", - заявив глава "Нафтогазу".

Як повідомляв УНН, ПА ОБСЄ сьогодні ухвалила декларацію, що містить резолюцію "Мілітаризація Російською Федерацією тимчасово окупованої Автономної Республіки Крим та міста Севастополь, Україна, Чорного моря та Азовського моря".

Українські Національні Новини

Політика