kolaboranti-prositimut-putina-priyednati-khersonschinu-do-rosiyi

Колаборанти проситимуть путіна "приєднати" Херсонщину до росії

 • 158647 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. Колаборант Кирило Стремоусов заявив про те, що незаконна влада проситиме російського диктатора володимира путіна "приєднати" Херсонську область до рф без референдума. Про це він сказав на пресконференції у середу, пише УНН з посиланням на прокремлівський ТАСС.

Цитата

"Референдум, який абсолютно законно провели у Криму, не сприйняла світова спільнота, яка зробила все, щоб не сприймати росію як повноцінний суб'єкт світової спільноти. Тому це буде один єдиний указ на підставі звернення керівництва Херсонської області до президента рф володимира путіна, буде прохання запровадити Херсонську область у складі повноцінного суб'єкта рф", - сказав він.

Деталі

Стремоусов заявив, що так звана "влада" Херсонської області до кінця року підготує законодавчу базу "для входження до складу росії у вигляді суб'єкта". Рішення буде ухвалено тоді ж.

Нагадаємо

Як писав УНН, 9 травня у захопленому Херсоні російські окупанти влаштували святкування Дня перемоги – провели ходу на згадку героїв війни. У заходах взяв учать псевдоголова Херсона Володимир Сальдо.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП