koli-proval-peretvoryuyetsya-na-baseyn-bilya-stolichnoyi-bagatopoverkhivki-vtomivsya-asfalt

Коли провал перетворюється на басейн: біля столичної багатоповерхівки "втомився" асфальт

 • 20025 переглядiв

КИЇВ. 8 липня. УНН. У Києві на вулиці Жилянській, 54 біля однієї з багатоповерхівок "втомився" асфальт. Яму обнесли стрічкою і забули про неї на кілька днів. За справу взялились лише коли провал перетворився на басейн, передає УНН

Деталі

По вулиці Жилянській, 54 на території одного із житлових будинків обвалився асфальт. У результаті чого утворилася яма. Відомо, що яма утворилася ще у вівторок, її виявила майстер технічної дільниці. Одразу ж вона огородила яму стрічкою та палицею та повідомила про це відповідні служби, які мали вирішити це питання.

Проте, за словами мешканців будинку, до сьогодні ніхто це питання вирішувати не збирався, поки яма не стала ще більшою і там не утворився басейн.

На місце події прибув представник благоустрою Голосіївського району, який подзвонив до ЖКХ, та повідомив про "знахідку".

Після години очікування на вулицю прибула майстер технічної дільниці та знову огородила стрічкою та дошкою яму. Також на місце прибули працівники Київводоканалу, які почали обстежувати яму для прийняття подальших рішень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побачили вогонь на балконі: у Києві сталася пожежа у квартирі з трьома дітьми

Матеріал підготовлено спільно з програмою “Надзвичайне.LIVE з Олексієм Павловським” телеканалу LIVE.

Українські Національні Новини

Київ