kolishniy-nastavnik-taysona-trenuvatime-ukrayintsya-gvozdika

Колишній наставник Тайсона тренуватиме українця Гвоздика

 • 10339 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Відомий американський 62-річний спеціаліст Тедді Атлас готуватиме українця Олександра Гвоздика (15-0, 12 КО) до бою проти Адоніса Стівенсона (29-1-1, 24 КО) за пояс WBC в напівважкій вазі, повідомляє УНН з посиланням на ESPN.

Атлас замінить Марко Контрераса, який до цього працював з Гвоздиком. Тренування українця будуть проходити в Окснарді, Каліфорнія, а відкритий табір почнеться в середині жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боксер Гвоздик проведе бій за титул чемпіона світу

За словами американця, рішення знову повернутися до тренувань було напрочуд нелегким для нього.

"Я хотів зустрітися з ним і його сім'єю, тому я зустрів його, провів з ним два дні, ми дивилися фільм, обідали і вечеряли в перший день, а потім ми провели другий день в тренажерному залі. Я побачив його сім'ю. У нього троє маленьких дітей і дружина, а також я довіряю його менеджеру Егісу Клімасу. Я сказав йому, що повернуся до роботи тільки якщо вони хороші люди. Якби я вважав по-іншому, то не взявся б за цю справу. Перша річ - чи хочу я проводити час з людиною? Я відчув, що хочу перебувати в колі цих людей. І друга річ - чи можу я йому допомогти, чи можна його тренувати? Чи дозволить він тренувати себе? Відповідь - так. Вони попросили мене про допомогу, але чи можу я їм допомогти? Я відчуваю, що можу", - сказав Атлас.

Також американець додав: "Гвоздик поводиться, як боєць. У нього хороші інстинкти. Щодо технічних аспектів, йому потрібно піднятися на наступний рівень, але у нього правильні ідеї".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боксер Гвоздик став обов'язковим претендентом на бій за звання чемпіона світу

Зауважимо, що Атлас востаннє тренував боксерів у 2016-му році, коли готував Тімоті Бредлі до бою з Менні Пак'яо. Протягом кар'єри Атлас тренував таких зірок світового боксу, як Майк Тайсон, Шеннон Бріггз, Майкл Грант, Трейсі Паттерсон та інші.

Українські Національні Новини

Спорт