kolishnya-vitsepremyer-ministr-klimpush-tsintsadze-peredala-spravi-kulebi

Колишня віцепрем'єр-міністр Климпуш-Цинцадзе передала справи Кулебі

 • 12068 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. Колишня віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Клімпуш-Цинцадзе передала справи новообраному наступнику Дмитру Кулебі. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

"Передала справи новому віцепрем'єру з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Дмиру Кулебі. Знаю його давно і тішуся, що лишаю цей фронт людині, яка вірить у обраний нами шлях. Дмитро матиме в уряді надійну команду, з якою можна і треба інтенсифікувати зближення з ЄС і НАТО", - повідомила Клімпуш-Цинцадзе.

У своєму повідомленні вона пообіцяла цілковиту підтримку вже на посаді Голови Комітету Верховної Ради з питань інтеграції України до ЄС щодо досягнення стратегічних цілей членства, як зазначено в Конституції України.

Нагадаємо, колишній очільник Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін привітав з призначенням на посаду свого наступника Вадима Пристайка та Дмитра Кулебу з призначенням на посаду віцепрем’єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

Українські Національні Новини

Політика