komandir-azovu-tsivilnikh-vryatuvali-poranenikh-evakuyuvali-schodo-zagiblikh-protses-trivaye

Командир "Азову": цивільних врятували, поранених евакуювали, щодо загиблих – процес триває

 • 130776 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Захисник Маріуполя, командир полку "Азов" Денис Прокопенко повідомив, що вище військове керівництво України наказало зберегти життя бійців та припинити оборону міста. Цивільних вдалося врятувати, тяжкопоранених евакуювали, щодо загиблих – процес триває, пише УНН.

Цитата

"Вище військове керівництво дало наказ про збереження життя та здоров'я військовослужбовців гарнізону та припинення оборони міста. Попри важкі бої, кругову оборону та відсутність постачання, ми постійно наголошували на трьох найважливіших для нас умовах, а саме: цивільні, поранені та загиблі. Цивільних вдалось врятувати. Важкопоранені отримали необхідну допомогу, їх вдалось евакуювати із подальшим обміном та доставкою на територію, підконтрольну Україні. Щодо загиблих героїв – процес триває. Сподіваюсь, найближчим часом рідні та вся Україна зможе з почестями поховати своїх воїнів", - сказав Прокопенко.

Нагадаємо

За інформацією української влади, наразі триває спецоперація для вивезення українських військових з "Азовсталі" у Маріуполі. За даними британських розвідників, із заводу вийшло приблизно 1700 бійців.

Українські Національні Новини

Суспільство