komandir-boyovikiv-pid-chas-vikhovnoyi-besidi-zlamav-nis-pidleglomu-rozvidka

Командир бойовиків під час "виховної бесіди" зламав ніс підлеглому - розвідка

 • 10487 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Учора, 24 червня, під час проведення виховної бесіди, пов’язаної з відмовою підписувати новий контракт на проходження служби, командир 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК зламав ніс одному з підлеглих військовослужбовців, що викликало обурення особового складу підрозділу, передає УНН з посиланням на повідомлення прес-служби у Facebook Головного управління розвідки Міноборони.

У повідомленні розвідки також наголошується, що у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК продовжує зростати невдоволення діяльністю російської окупаційної влади та методами управління кадрових офіцерів ЗС РФ.

Крім того, як відзначили у ГУР Міноборони, серед цивільного населення тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей зростає невдоволення діями військовослужбовців російських окупаційних військ, які у службовий час перебувають у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Так, 22 червня ц.р. військовослужбовець 6 окремого мотострілецького полку (Кадіївка) 2 АК, перебуваючи у стані наркотичного сп’яніння за кермом автомобіля скоїв ДТП, а 23 червня ц.р. затримано командира однієї з рот 2 АК, який керував вантажним автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики під дією наркотиків обстріляли сусідні позиції, є жертви

Українські Національні Новини

Кримінал та НП