komanduvach-vms-ukrayini-oglyanuv-virobnitstvo-droniv-u-turechchini-1

Командувач ВМС України оглянув виробництво дронів у Туреччині

 • 4905 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. Командувач українських ВМС контр-адмірал Олексій Неїжпапа відвідав низку підприємств оборонної промисловості Турецької Республіки, в тому числі компанію з виготовлення безпілотників Baykar Savunma. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Міноборони.

“Командувач українських ВМС контр-адмірал Олексій Неїжпапа відвідав низку підприємств оборонної промисловості Турецької Республіки в складі делегації Міністерства оборони України на чолі із міністром оборони України Андрієм Тараном. Одна з зустрічей відбулася на виробничій базі компанії-виробника безпілотних авіаційних систем Baykar Savunma”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що візит відбувся з метою впровадження подальших кроків у розвитку взаємодії з іноземними партнерами.

“Захід пройшов в рамках підписання міждержавних домовленостей щодо розвитку військо-технічної співпраці між Україною та Турецькою Республікою”, - вказано у повідомленні.

Нагадаємо, міністр оборони України Андрій Таран та голова агентства з питань оборонної промисловості Туреччини Ісмаїл Демір підписали Меморандум про наміри між установами про проекти в галузі оборонно-промислових проектів.

Також Андрій Таран та міністр національної оборони Турецької Республіки Хулусі Акар підписали Рамкову військову угоду між країнами.

Українські Національні Новини

Політика