komendantska-godina-na-velikden-zaprovadzhena-po-vsiy-krayini-v-yakikh-oblastyakh-posilena

Комендантська година на Великдень запроваджена по всій країні: в яких областях посилена

 • 481582 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня, УНН. Комендантська година в Україні в ніч з 23 на 24 квітня, діятиме по всій Україні, але буде посилена у шести областях. Про це повідомив у своєму Telegram-каналі заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко, пише УНН.

Цитата

"Під час війни у селищах та містах України триває комендантська година. Сьогодні, 23 квітня, з сьомої вечора до п'ятохї ранку 24 квітня Донецька, Запорізька, Луганська, Миколаївська, Харківська, Херсонська області закриті для пересування громадян", - повідомив Тимошенко.

Деталі

З його слів, у центральній частині країни та західних областях комендантська година починається трохи пізніше.

Так, Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Львівська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька та Чернігівська області та столиця – місто Київ – закриті з 11 години вечора 23 квітня до 5 ранку 24 квітня.

"На Великдень, починаючи з 5 ранку, всі українці можть завітати до храмів своїх міст. Цього року, як і попередні роки карантину, Великоднє богослужіння відбуватиметься онлайн. Сьогодні, у суботу, о 23:30, кожен охочий зможе долучитись до служіння з Михайлівського золотоверхого собору в Києві в ефірі національного марафону єдиних новин", - повідомив Тимошенко.

Він також нагадав, що на Великдень о 7:30 кожен вірянин зможе подивитись онлайн-трансляцію богослужіння української греко-католицької церкві з Патріаршого собору Воскресіння Христового у Києві в ефірі національного марафону єдиних новин та каналу "Культура".

Раніше

Як писав УНН, на Одещині у Великодню ніч запроваджено комендантську годину.

У ніч на Великдень у Києві та області діятиме комендантська година з 23:00 до 5:00.

Українські Національні Новини

Суспільство