komisiya-ukrayina-nato-kabmin-pidtrimav-zmini-do-rozrobki-richnikh-natsprogram

Комісія "Україна ― НАТО": Кабмін підтримав зміни до розробки річних нацпрограм

 • 9014 переглядiв

КИЇВ. 5 січня. УНН. Під час позачергового засідання у вівторок Кабінет міністрів України підтримав проект Указу Президента "Про річні національні програми під егідою комісії "Україна ― НАТО". Про це написав у Facebook представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Василь Мокан, передає УНН.

"Документом передбачено затвердити нове Положення про розроблення річних національних програм під егідою комісії "Україна-НАТО" та оцінювання результатів їх виконання. Положенням передбачено оновлений підхід до формування річних національних програм та удосконалення системи моніторингу її виконання органами державної влади", - написав Мокан.

Крім того, зі слів нардепа, уряд ухвалив проект Постанови "Про внесення зміни в додаток 1 до постанови Кабінету Міністрів України від 2 березня 2010 року № 251", якою пропонується збільшити чисельність військовослужбовців Збройних Сил України, які можуть бути направлені для проходження військової служби у багатонаціональних органах військового управління за кордоном з 26 до 35 осіб.

Як повідомляв УНН, раніше сьогодні уряд схвалив законопроект про вихід України з Угоди про співробітництво у сфері правової охорони й захисту інтелектуальної власності та створення відповідної Міждержавної ради, укладеної у межах СНД.

Українські Національні Новини

Політика