komisiya-z-regulyuvannya-azartnikh-igor-ta-loterey-sche-ne-znayshla-pidstav-abi-initsiyuvati-vvedennya-sanktsiy-proti-1xbet

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей ще не знайшла підстав аби ініціювати введення санкцій проти 1xBet

 • 281193 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей ще не знайшла підстав аби ініціювати введення санкцій проти букмекерської контори 1xBet. Про це журналістам УНН повідомили у пресслужбі відомства.

Цитата

«КРАІЛ опрацьовує дане питання (введення санкцій, - ред.) та у разі наявності підстав внесе в установленому порядку пропозиції щодо застосування санкцій», - заявили у КРАІЛ.

Раніше у Комісії загалом не бачили російського сліду букмекерської контори 1xBet, якій вони видали ліцензії для роботи в Україні вже під час повномасштабного вторгнення росії.

Однак після особистого доручення Президента України Володимира Зеленського та листа від Бюро економічної безпеки, в якому повідомлялося про зв’язок букмекера з країною-агресором, у КРАІЛ врешті решт анулювали ліцензії букмекеру.

Попри це, всі сайти-дзеркала букмекера і досі доступні для українських гравців: на них можна робити ставки, грати в онлайн-казино та ігри.

Українські Національні Новини

Політика