komitet-parye-pidtrimav-pravku-schodo-krimu-u-proekti-rishennya-pro-rf

Комітет ПАРЄ підтримав правку щодо Криму у проекті рішення про РФ

 • 18288 переглядiв

КИЇВ. 29 січня. УНН. Моніторинговий комітет ПАРЄ підтримав правку про невизнання російської анексії Криму у проекті рішення щодо повноважень російської делегації. Про це повідомив народний депутат, член постійної української парламентської делегації у ПАРЄ Олексій Гончаренко у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

"Моніторинговий комітет ПАРЄ підтримав правку до проекту тексту резолюції щодо повноважень російської делегації, яка включає в текст цього документа згадку про невизнання анексії Криму Росією", - повідомив Гончаренко.

Раніше сьогодні нардеп вказав, що "нідерландський депутат Тіні Кокс у своїй доповіді пропонує затвердити повноваження делегації РФ в ПАРЄ без будь-яких санкцій". "Я вніс поправку до проекту рішення і вимагаю, щоб повноваження російської делегації не були відновлені до моменту виконання всіх вимог Ради Європи", - зазначив він.

"На жаль, для Кокса та деяких членів ПАРЄ факт того, що Москва заплатила внески в бюджет Ради Європи вже рівнозначний виконання всіх вимог. Виходячи з цієї логіки виходить, що раз Москва платить, її не можна карати за анексію чужих територій, розв'язання військових конфліктів і порушення прав людини. Абсурд", - додав Гончаренко.

Нагадаємо, заступник міністра закордонних справ України Сергій Кислиця, коментуючи інформацію про проект рішення ПАРЄ стосовно РФ, заявив, що доручити хрещеному батьку безумовного повернення Росії в ПАРЄ підготовку доповіді про оскарження її повноважень - "черговий вищий рівень блюзнірства".

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Голова Пентагону розповів про стратегічну помилку Путіна

     • 103725 переглядiв

    Байден не вважає дії Ізраїлю в секторі Газа геноцидом

     • 99956 переглядiв

    В Харкові пролунали вибухи

     • 89210 переглядiв

    Новини по темі

    Путін дав оцінку уряду Медведєва

     • 19624 переглядiв

    У Львові шукали вибухівку на Личаківському кладовищі

     • 15354 переглядiв