komitet-u-seredu-zaslukhaye-zvit-schodo-rozsliduvannya-tragediyi-na-rivnenskomu-poligoni

Комітет у середу заслухає звіт щодо розслідування трагедії на Рівненському полігоні

 • 7031 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. У середу 19 вересня комітет ВРУ з питань національної безпеки та оборони розгляне питання про стан розслідування обставин загибелі та травмування військових ЗСУ на Рівненському полігоні 6 липня 2018 року. Про це повідомляє УНН з посиланням на порядок денний роботи парламентських комітетів.

“Інші питання: розгляд питання про стан розслідування обставин загибелі та травмування військовослужбовців Збройних Сил України під час проведення бригадних тактичних навчань на 233 Рівненському загальновійськовому полігоні 6 липня 2018 року”, — йдеться у порядку денному комітету.

Нагадаємо, 6 липня під час військових навчань на Рівненському полігоні внаслідок вибуху міномета загинули троє бійців 15 окремого гірсько-піхотного батальйону, який входить до складу 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади й базується в Ужгороді. Ще дев’ятеро військовослужбовців поранені.

Після цього Президент України Петро Порошенко доручив міністру оборони та начальнику Генштабу розібратись із причинами трагедії на Рівненському полігоні, а також заборонив застосовувати міномети, які стали причинами трагедії, на навчаннях.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП