komitet-vr-viznav-zakonnimi-podannya-na-dubnevicha

Комітет ВР визнав законними подання на Дубневича

 • 13464 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. Комітет Верховної Ради з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи парламенту визнав законними  та обгрунтованими подання Генпрокурора Руслана Рябошапки щодо зняття недоторканності, затримання та арешту народного депутата Ярослава Дубневича, передає кореспондент УНН.

"Комітет зазначає, що подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Дубневича Ярослава Васильовича... є законним", - відповідне рішення було озвучено головою комітету Сергієм Кальченком під час засідання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генпрокуратура наполягатиме на взятті під варту Дубневича

Також комітет підтримав і подання ГПУ щодо затримання Дубневича та арешту.

Раніше УНН повідомляв, подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Ярослава Дубневича надійшли до Регламентного комітету Верховної Ради України.

Раніше у ГПУ зазначали, що досудовим розслідуванням НАБУ за процесуального керівництва САП зібрано достатньо доказів для повідомлення народному депутату про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). За версією слідства, ці діяння спричинили збитки у розмірі 93 млн 277 тис. грн.

Українські Національні Новини

Політика