komitet-vr-z-natsbezpeki-rozglyane-np-u-balakliyi-nastupnogo-tizhnya

Комітет ВР з нацбезпеки розгляне НП у Балаклії наступного тижня

 • 11701 переглядiв

КИЇВ. 23 березня. УНН. Комітет ВР з питань національної безпеки та оборони розгляне 29 березня на засіданні інцидент із пожежею на складах боєприпасів у Балаклії Харківської області. Про це в ексклюзивному коментарі УНН повідомив народний депутат України Юрій Береза.

"Так це питання ми розглядатимемо",- сказав Ю.Береза, відповідаючи на запитання чи планує комітет розглянути на засіданні інцидент з пожежею на складі боєприпасів.

При цьому на уточнююче запитання, коли можливе таке засідання нардеп повідомив: "Швидше за все у середу (29 березня - ред.)".

Нагадаємо, потужний вибух стався на складі боєприпасів на Харківщині.

Також нагадаємо, головний військовий прокурор А.Матіос повідомив, що пожежа сталася внаслідок диверсії.

Як повідомляв УНН, людей евакуйовують з району, де стався вибух на складі з боєприпасами на Харківщині.

За даними джерела УНН, детонація боєприпасів на складі на Харківщині може тривати кілька днів, зона евакуації становить 7 км.

Додамо, за даними Міноборони, у районі НС на складі боєприпасів на Харківщині відкрито два евакуаційних пункти, відправлено більше 20 "швидких".

Також додамо, пожежні потяги Укрзалізниці направлені до Харківської області з метою локалізації та тушіння пожежі на військових складах, розташованих неподалік міста Балаклея на Харківщині.

Українські Національні Новини

Політика