kompaniya-nardepa-vigrala-tender-naftogazu

Компанія нардепа виграла тендер Нафтогазу

 • 4237 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Компанія "АІС Автоцентр" виграла тендер НАК "Нафтогаз України" на надання послуг з поточного ремонту автомобілів, передає УНН з посиланням на ProZorro.

Очікувана вартість закупівлі становила 416,6 тис. грн.

"АІС Автоцентр", як переможець тендеру, надасть відповідні послуги за 397,9 тис. грн. У протоколі розкриття також взяло участь ТОВ "Київ-Газсервіс", проте пропозиція компанії була відхилена.

Послуги повинні бути надані в період до 29 лютого 2019 року.

Відзначимо, що формально іноземне підприємство "АІС Автоцентр" числиться на кіпрському офшорі "Радолін Трейдинг", проте, за даними ЗМІ, належить чинному народному депутату України від групи "Відродження" Дмитру Святашу і його партнеру Василю Полякову (екс-регіонал - ред.).

Справжніх власників може видавати також офіційний представник "АІС Автоцентр" Полякова Ірина Леонідована, яка, судячи з прізвища та по батькові, ймовірно, є сестрою Василя Полякова.

Нагадаємо, "АІС" на минулому тижні з розмахом представив новинку російського автопрому "УАЗ Профі". Раніше "АІС" був помічений на продажу заборонених в Україні російських автобусів "ПАЗ".

Українські Національні Новини

Економіка