konflikt-u-stolichniy-marshruttsi-cholovik-otrimav-koloto-rizane-poranennya-za-zauvazhennya

Конфлікт у столичній маршрутці: чоловік отримав колото-різане поранення за зауваження

 • 29638 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. У Києві зловмисник порушував громадський порядок та наніс колото-різане поранення в живіт пасажиру, який зробив йому зауваження. За вчинений злочин йому загрожує до семи років позбавлення волі, передає УНН із посиланням на ГУНП у місті Києві.

Як повідомили у прес-службі поліції, вчора ввечері до чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що в салоні маршрутного таксі на проспекті Миру поранено чоловіка. За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції, патрулі та лікарі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрілянина і розбиті пляшки: у центрі Києві влаштували масову бійку

Під час спілкування зі свідками та потерпілим поліцейські з’ясували, що чоловік у стані сп’яніння почав хуліганити та поводити себе неадекватно. Один з пасажирів зробив йому зауваження, після чого обурений зловмисник гострим предметом вдарив його у живіт, повідомили правоохоронці.

На місці події лікарі надали потерпілому першу медичну допомогу, після чого госпіталізували до лікарні з колото-різаною раною.

Правопорушника затримали на місці злочину у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставили до управління поліції. Це - 61-річний місцевий мешканець.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП