konflikt-zelenskogo-ta-zaluzhnogo-rosiyani-poshiryuyut-nove-ipso

Конфлікт Зеленського та Залужного: росіяни поширюють нову ІПСО

 • 655903 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. росіяни запустили нову ІПСО – нібито, між Президентом України Володимиром Зеленським та Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним існує конфлікт. Про це пише УНН з посиланням на Центр стратегічних комунікацій. 

Деталі

У повідомленні йдеться, що пропагандисти продукують фейки про їх конфлікт і поширюють наратив про те, що Залужного нібито готують на роль майбутнього українського президента.

У Центрі стратегічних комунікацій наголошують, що це – вже не перша спроба окупантів публічно "посварити" Зеленського та Залужного, аби спровокувати панічні настрої серед українців.

Зазначається, що ці чутки спростував міністр оборони Резніков, а секретар РНБО Данілов назвав їх спробою росії розхитати ситуацію в Україні.

Рекламну кампанію запустили зі сторінки у Facebook під назвою Active join. За даними Центру стратегічних комунікацій, цю психологічну кампанію запустили 29 квітня, у той же день створили фейкову сторінку. Станом на зараз вона не заблокована і всі її "реклами" ще можуть з'являтися у стрічках користувачів Facebook, але сама сторінка порожня.

Нагадаємо

Британська розвідка зазначила, що "відмивання наративів" є одним із прийомів російської дезінформації.

Українські Національні Новини

Суспільство