kontrakti-zi-stolichnimi-pereviznikami-budut-zaklyuchatisya-na-3-5-rokiv-vereschuk

Контракти зі столичними перевізниками будуть заключатися на 3-5 років - Верещук

 • 9998 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. Кандидат на посаду міського голови Києва Ірина Верещук розповіла, чому у столиці не оновлюється парк маршруток, а також звернулася до перевізників міста, передає УНН з посиланням ефір "Українського радіо".

"Без приватних перевізників нам буде тяжко. Нам – це владі Києва. І казати, що ми все візьмемо на себе: і громадський транспорт буде закуплено, і парк буде оновлено і все буде комунальне – я так казати не можу.

Але те, що ми можемо пообіцяти усім перевізникам, які хочуть і можуть оновити свій парк, але не мають можливості - бо контракти, які укладає КМДА є дуже короткі, вони на 6 міс, 11 міс, і звичайно ніякі лізингові програми чи кредити в банку – їх ніхто не дасть. Я обіцяю, що якщо це будуть контракти – ми заберемо цю корупційну "годівницю", і не будемо дозволяти чиновникам наживатися на контрактах. Це будуть контракти 3-5 років, і вони зможуть оновити парк шляхом кредитування", - сказала вона.

Також Ірина Верещук запевнила, що "ми будемо пересідати не на дизелі, які зараз Кличко закуповує у Білорусі, а на електротранспорт".

"Це те, що називається зеленою стратегією – це безсумнівно. Весь світ відмовляється від дизеля, мер Парижа взагалі заборонила будь-яке використання дизельного автотранспорту в Парижі, і тому ця жінка вдруге була обрана мером, і її зелена стратегія працює", - сказала кандидат.

Як писав УНН, за даними експертів, сьогодні електротранспорту у Києві стає менше, а працює він без розрахунків.

Українські Національні Новини

Політика