kontrnastupu-zsu-na-kharkivschini-ta-luganschini-rosiyani-tikayut-z-nagrabovanim

Контрнаступу ЗСУ: на Харківщині та Луганщині росіяни тікають з награбованим

 • 133345 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. Близько 150 військовослужбовців зс росії виїхали колоною з Борщової та Артемівки Харківської області на двох автобусах, одній вантажівці та на 19 викрадених легкових автомобілях. Така ж ситуація спостерігається і в місті Сватове Луганської області. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«В результаті успішного контрнаступу наших військ на Харківському напрямку російські війська гарячково покидають свої позиції та тікають з награбованим вглиб тимчасово зайнятих територій або на територію російської федерації. Зокрема, стало відомо, що близько 150 військовослужбовців збройних сил російської федерації виїхали колоною з Борщової та Артемівки Харківської області на двох автобусах, одній вантажівці та на 19 викрадених легкових автомобілях», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що така ж ситуація спостерігається і в місті Сватове Луганської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині окупанти тікають з міст, які захопили у 2014 році

«Окупанти похапцем залишили населений пункт на 4 вантажних автомобілях “Камаз”, 20 броньованих машинах “Тигр” та викрали понад 20 легкових автомобілів місцевих жителів», - зазначається в повідомленні.

Доповнення

Від початку вересня Збройні сили України звільнили від російських окупантів понад 3000 кв км українських територій.

Українські Національні Новини

Суспільство