kontroleri-rozpovili-chim-grishat-cherkaski-kharchovi-pidpriyemtsva

Контролери розповіли, чим “грішать” черкаські харчові підприємства

 • 9108 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. У Черкаській Держпродспоживслужбі розповіли, які антисанітарні порушення фіксують найчастіше на харчових підприємствах регіону, повідомляє УНН.

До таких зокрема відносяться:

— невідповідний санітарний стан підприємств;
— порушення при проведенні миття та дезінфекції обладнання та приміщень;
— відсутні медичні огляди працівників;
— порушення при ідентифікації поголів’я;
— недотримання роботи підприємств в “закритому режимі” роботи;
— порушення при веденні записів по засновуванню ветеринарних препаратів та проведенні профілактичних щеплень, обліку та ідентифікації тварин.

Одне з найжорсткіших покарань за антисанітарію — призупинення роботи підприємства. З початку року контролери Держпродспоживслужби Черкащини прийняли 4 таких рішення.

Зокрема, нагадаємо, на Черкащині було закрито птахофабрику, яка захоронювала трупи птиці.

Українські Національні Новини

Суспільство