kontroleri-vimagali-chastkovo-zupiniti-robotu-virobnika-vidomikh-snekiv

Контролери вимагали частково зупинити роботу виробника відомих снеків

 • 8446 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. ГУ Державної служби України з питань праці здійснило планову перевірку ТОВ "Ай Пі Джі Кріспс Продакшн" на предмет дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки. Про це свідчать дані Інспекційного порталу, передає УНН.

За підсумками перевірки, проведеної у лютому цього року, контролери виявили низку порушень. Так, Товариство порушило положення статті 13 ЗУ "Про охорону праці", а саме - "Загальні вимоги стосовно забезпечення роботодавцями охорони праці працівників", "Вимоги безпеки та захисту здоров’я під час використання виробничого обладнання працівниками", "Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями", "Правила охорони праці під час експлуатації навантажувачів".

У зв'язку з виявленими порушеннями, директора підприємства - Євгена Коновалова, було попереджено про необхідність негайно зупинити експлуатацію деякого обладнання ТОВ. Йдеться, зокрема, про дві мийні машини, один стрічковий транспортер, дві стрем'янки металеві, одну дерев’яну приставну драбину та штабелеукладач.

Така вимога міститься в акті, складеному контролерами за підсумками перевірки підприємства. У лютому цього року.

При цьому, на сайті Інспекційного порталу відсутня інформація про те, чи виконало підприємство вимоги контролерів.

Зауважимо, що ТОВ "Ай Пі Джі Кріспс Продакшн", зареєстровано у Дніпрі та спеціалізується на "гуртовій торгівлі продуктами харчування".

Керівником підприємства є згаданий вище Євген Коновалов, який раніше працював у компанії "Наутілус-Інвест 2006", яка, у свою чергу, входила до складу снекової корпорації родини ексдепутата Сергія Рибалки — "Сі Груп".

Та колишня корпорація займалася виробництвом снекової продукції, зокрема, насіння, сухариків, горішків, чипсів тощо. Йдеться про такі ТМ, як Semki, "Козацька слава", "Мачо" та інші.

Сьогодні ж ці самі бренди снеків виробляє компанія із назвою "Ай Пі Джі", про що йдеться на її офіційному сайті.

Ба більше, раніше ЗМІ повідомляли, що торгова марка Sеmki свого часу належала особисто ексрадикалу Сергію Рибалці.

Виходячи з цього, можна припустити, що нова група снекових компаній, серед яких згадана "Ай Пі Джі Кріспс Продакшн" та ТОВ "Ай Пі Джі Трейдінг" - це все та сама колишня "Сі Груп" родини Рибалок, тільки з новою назвою та реєстрацією. Тим паче, що саме "Ай Пі Джі Кріспс Продакшн" не так давно замовляло рекламу для ТМ Semki.

Українські Національні Новини

Економіка