kontrteroristichni-sili-pakistanu-vbili-trokh-afganskikh-boyovikiv-islamskoyi-derzhavi

Контртерористичні сили Пакистану вбили трьох афганських бойовиків "Ісламської держави"

 • 17422 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Контртерористичні сили Пакистану заявили, що вони вбили трьох афганських бойовиків, які належали до угруповання "Ісламська держава", під час рейду на укриття недалеко від кордону країни з Афганістаном. Про це інформує УНН з посиланням на The Associated Press.

Деталі

Рейд на світанку був проведений в Пешаварі, столиці північно-західної провінції Хайбер-Пахтунхва, повідомив офіцер провінційного департаменту по боротьбі з тероризмом Джавед Хан. Філія є спеціальним підрозділом поліції, яка веде боротьбу з місцевими та іноземними угрупуваннями бойовиків.

Хан заявив, що вбиті бойовики були афганцями, і що рейд запобіг можливому терористичному нападу. За його словами, двом іншим бойовикам вдалося врятуватися втечею.

Міністр закордонних справ Пакистану Шах Махмуд Куреші разом з делегацією перебував у Кабулі в четвер для переговорів з низки питань, повідомило міністерство закордонних справ перед оприлюдненням новини про рейд.

Додамо

В останні роки Пакистан став свідком безлічі терористичних атак, більшість з яких були здійснені пакистанськими талібами і угрупованням "Ісламська держава".

Ця перестрілка стала останнім епізодом насильства в Пакистані за участю екстремістських угруповань.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Рада схвалила законопроект про енергетичну ефективність

     • 20002 переглядiв

    Обрано представника Bocuse d'Or від України

     • 24662 переглядiв

    "ЗЛО": тимчасовий мер Харкова Терехов осоромився з гаслом

     • 26616 переглядiв