korabli-vms-zsu-pribuli-u-port-mariupolya

Кораблі ВМС ЗСУ прибули у порт Маріуполя

 • 17209 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. Пошуково-рятувальне судно "Донбас" та морський буксир "Корець" прийшли з Одеси до Маріуполя, пройшовши Керченську протоку. Про це повідомив у Facebook керівник Українського мілітарного порталу Тарас Чмут, передає УНН.

"Ну що ж, похід суден ВМС з Одеси до Маріуполя дійшов до свого логічного фіналу. Все пройшло якнайкраще для нас! Поставлене бойове завдання виконано на всі 100%", - повідомив Чмут.

За даними самого порталу, напередодні ввечері разом з двома цими суднами ВМС ЗСУ до порту прийшло два малі броньовані артилерійські катери P177 "Кременчук" та P178 "Лубни".

При цьому керівник порталу BlackSeaNews Андрій Клименко оприлюднив фотографії суден, повідомивши у Facebook: "Нові катери ВМСУ - А177 Кременчук та А178 Лубни супроводжували А500 Донбас до Маріупольського порту. Скоріш за все, "Донбас" будуть ремонтувати та переобладнати в Маріуполі".

Як повідомляв УНН, пошуково-рятувальне судно "Донбас" та морський буксир "Корець" пройшли Керченську протоку і увійшли в Азовське море. При цьому сили РФ допустили низку небезпечних інцидентів.

Українські Національні Новини

Політика