koristuvachi-apple-watch-viyavili-problemi-iz-zaryadkoyu-pislya-onovlennya

Користувачі Apple Watch виявили проблеми із зарядкою після оновлення

 • 13130 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. Після останнього оновлення користувачі Apple Watch Series 7 скаржаться на проблеми під час зарядки. Судячи з повідомлень на платформах MacRumors, Reddit та у спільнотах підтримки Apple проблеми виникли із зарядками сторонніх виробників. Про це повідомляє УНН з посиланням на MacRumors.

Деталі

Користувачі скаржаться на повільну зарядку. За 10 хвилин пристрій набирає лише близько 2% заряду. При цьому у деяких випадках проблема торкається не лише сторонніх зарядок, а й комплектної, яка постачається з годинником.

При використанні сторонніх зарядних пристроїв Apple Watch заряджаються протягом декількох хвилин, а потім заряджання раптово припиняється. Допомагає перезапуск пристрою, але це не можна назвати постійним рішенням, оскільки проблема повторюється після цього.

Проблема торкається не лише недорогих аксесуарів від невідомих виробників, але й досить дорогі пристрої від таких виробників, як Belkin.

Більшість пристроїв, на які поширюється проблема – це Apple Watch Series 7, проте скарги надходять і від користувачів Watch Series 6. Передбачається, що Apple виправить проблеми у майбутніх оновленнях програмного забезпечення.

Українські Національні Новини

Технології