korniyenko-mi-pereydemo-na-format-postiyno-diyuchogo-tsentru-navchannya-deputativ

Корнієнко: ми перейдемо на формат постійно діючого центру навчання депутатів

 • 21264 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. "Слуги народу" більше не проходитимуть навчання у Трускавці. Натомість, для депутатів сформують постійно діючий навчальний центр у Парковому. Про це заявив у кулуарах Ради перший заступник голови фракції "Слуга народу" у парламенті Олександр Корнієнко, передає кореспондент УНН.

Так, Корнієнко розповів, що після низки невдалих висловлювань "Слуг народу", для них будуть організовані постійні курси навчання, проте, не за таким принципом, як під час їхньої навчальної поїздки у Трускавець.

"Тому, що наша партія отримує державне фінансування - ми не можемо вже собі дозволити вивозити депутатів у дорогі 5-зіркові готелі (на навчання – ред.), якщо це буде за державні кошти – це недоцільно. Ми перейдемо на формат постійно діючого навчального центру. У нашому офісі, в Парковому, буде здійснюватися навчання - розпочинається у березні-квітні. Постійно воно буде стосуватись того, як комунікувати депутатам і на ефірах. Є робота з громадянами і законотворча робота, і якісь світоглядні речі, які у нас в Трускавці були", - розповів Корнієнко.

Нагадаємо, що у серпні 2019 року, "зелені" навчались бути нардепами у Трускавці.

Це 7-денний інтенсив, який майбутнім нардепам провела Київська школа економіки. Ходили чутки, що партія заплатила за навчання 104 тисячі доларів. Навчання проводилось у 5-зірковому готелі "Rixos Прикарпаття".

Українські Національні Новини

Політика