korniyenko-poyasniv-chomu-sluga-narodu-vidmovlyayetsya-vid-turborezhimu

Корнієнко пояснив, чому "Слуга народу" відмовляється від турборежиму

 • 10960 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Фракція "Слуга народу" відмовляється від роботи в турборежимі, оскільки народні депутати розглянули вже більшість законопроектів, які планувала пройти за скороченою процедурою. Про це розповів перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Це означає, що ті законопроекти, по яких ми голосували, щоб розглядати їх за скороченою процедурою зі зменшенням строку на правки, наприклад, між першим і другим читанням, - в основному всі ці законопроекти будуть проголосовані або буде відома їх подальша доля. Далі більш системні, великі законопроекти ми не плануємо за скороченою процедурою розглядати", - зазначив Корнієнко.

За його словами, втім частина депутатського корпусу під час розгляду окремих законопроектів все ще вдається до "поправочного спаму" й маніпулює технологією внесення правок. Так було, зокрема, під час розгляду законопроекту 1008 щодо судової реформи.

При цьому він додав, що фракція СН планує унеможливити такі дії депутатів, змінивши Регламент ВРУ.

Нагадаємо, 15 жовтня спікер парламенту Дмитро Разумков заявив, що цього тижня парламентарі перейдуть до планової роботи, відмовившись від турборежиму. 

Українські Національні Новини

Політика