korniyenko-prokomentuvav-biyku-mizh-nardepami-batkivschini-i-slugi-narodu

Корнієнко прокоментував бійку між нардепами "Батьківщини" і "Слуги народу"

 • 20664 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. У фракції "Слуга народу" не вважають, що вони першими почали бійку з народними депутатами від "Батьківщини". Про це заявив у кулуарах Ради перший заступник голови фракції "Слуга народу" у парламенті Олександр Корнієнко, передає кореспондент УНН.

"Не ми починаємо бійки. Бійки починає фракція "Батьківщина", наприклад, вчора починала… У фракції "Батьківщина" був такий сплеск, певний, хочеться сказати - гормональний, такий політично-психологічний. І зрозуміло, що коли б’ють депутата, він що, має просто стояти, щоб його били? Він же має право на захист просто", - розповів Корнієнко.

Він також зазначив, що у фракції не вважають представника "Слуги народу" Артема Дмитрука винним у бійці з нардепом Сергієм Власенком з "Батьківщини".

"Ми не вважаємо, що він зробив щось погане. Ми вважаємо, що опоненти вчора намагались нас провокувати, якщо ви проаналізуєте уважно всі кадри, то зрозумієте, що наші депутати тільки реагували, вони не лізли першими у цю бійку. По-друге, той самий Дмитрук поводив себе гуманніше, ніж та ж поліція себе б поводила. Він не бив у відповідь, він виставляв заслони. Це дуже парламентська поведінка", - зазначив Корнієнко.

Нагадаємо, що вчора, 6 лютого, у Верховній Раді відбулася бійка за участі народних депутатів Всеукраїнського об’єднання "Батьківщина" та нардепів від фракції "Слуга народу".

Українські Національні Новини

Політика