korniyenko-rozpoviv-koli-stvoryat-tsk-schodo-teritorialnoyi-tsilisnosti

Корнієнко розповів, коли створять ТСК щодо територіальної цілісності

 • 8176 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Постанову про створення тимчасової слідчої комісії щодо відновлення територіальної цілісності України у Верховній Раді ухвалять не пізніше наступного сесійного тижня. Про це розповів перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"На жаль, не встигли сьогодні зареєструвати постанову про створення ТСК, яку ініціювали наші колеги з "Голосу" щодо відновлення територіальної цілісності і так далі, але ми докладемо всіх зусиль, щоб за цей тиждень, коли буде робота в округах, щоб регламентний комітет зібрався – або цього тижня, або на початку наступного тижня сесійного, через понеділок, і ухвалили це рішення, щоб ми дійсно почали роботу цієї тимчасової слідчої комісії", - зазначив Корнієнко.

За словами нардепа, він сам буде брати участь у цій комісії.

При цьому він додав, що тема оборони зараз дуже важлива, і в п’ятницю на годину запитань до уряду має прийти міністр оборони Андрій Загороднюк.

Нагадаємо, голова фракції "Голос" Сергій Рахманін заявив, що 15 жовтня у Верховній Раді буде зареєстрований проект постанови щодо створення тимчасової спеціальної комісії по відновленню територіальної цілісності України.

Українські Національні Новини

Політика