koroleva-yelizaveta-provela-pershu-audiyentsiyu-u-vindzori-pislya-roztyagnennya-spini

Королева Єлизавета провела першу аудієнцію у Віндзорі після розтягнення спини

 • 15375 переглядiв

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Через три дні після того, як через розтягнення спини королева пропустила службу пам'яті в Кенотафі, Єлизавета II знову стала на ноги. Про це пише УНН з посиланням на The Guardian.

Деталі

95-річний монарх потрапила на відео під час проведення особистої аудієнції у Віндзорському замку з генералом Ніком Картером.

The Queen held a face-to-face audience at Windsor Castle, in her first official engagement since missing Remembrance Sunday at the Cenotaph

READ MORE: https://t.co/dcMGxUGTXQ pic.twitter.com/AlOGuEgPFw

— Daily Mail Online (@MailOnline) November 17, 2021

Доповнення

Це вперше за останній місяць, коли монарх була знята на відео під час особистої бесіди з того часу, як 19 жовтня вона влаштувала прийом з нагоди глобального інвестиційного саміту у Віндзорі. Минулого тижня вона провела особисту аудієнцію із прем'єр-міністром Борисом Джонсоном.

Наступного дня було оголошено, що вона лікується за порадою лікаря, а пізніше з'ясувалося, що вона провела одну ніч у лікарні короля Едуарда VII для "попереднього розслідування", хоча додаткових подробиць тоді не повідомлялося.

Тепер, виконуючи легкі обов'язки лише на якийсь час, вона була змушена відмовитися від дводенного запланованого візиту до Північної Ірландії, прийому світових лідерів на кліматичному саміті Cop26 у Глазго та Генерального синоду англіканської церкви у вівторок.

Тим часом принц Чарльз, публічно розповів про здоров'я королеви під час свого візиту до Йорданії, сказавши: "З нею все гаразд".

Українські Національні Новини

Новини Світу