korolivska-rodyna-yaponii-debiutuvala-v-instagram

Королівська родина Японії дебютувала в Instagram

 • 27354 переглядiв

Японська королівська родина дебютувала в Instagram з фотографіями та відео імператора Нарухіто та імператриці Масако, маючи на меті допомогти громадськості краще зрозуміти їхні офіційні обов'язки.

Королівська родина Японія дебютувала на популярній соціальній платформі Instagram із фото та відео імператора Нарухіто та імператриці Масако під час нещодавніх публічних виступів. Про це повідомили місцеві ЗМІ, передає УНН.

Деталі

За обліковим записом Агентства імператорського двору вже стежать понад 270 тисяч користувачів, але на жодний інший профіль він не підписаний.

Поки що жодних "історій" не опубліковано, а пости не містять приватних зображень монархів. У підписах описується офіційна діяльність імператора та імператриці, коментарі модеруються.

Агентство імператорського двору заявило, що хоче, щоб громадськість краще розуміла службові обов'язки сім'ї, і що Instagram був обраний через його популярність серед молоді.

Дебют японської королівської сім’ї в соціальних мережах відбувся через 15 років після того, як британська королівська сім’я приєдналася до X, колишнього Twitter, у 2009 році.

Король Чарльз ІІІ оцінив героїзм українців та обіцяє підтримку від Сполученого Королівства25.02.24, 00:34 • [views_0]