korolivske-vesillya-nimetsku-telekompaniyu-zvinuvatili-v-rasizmi

Королівське весілля: німецьку телекомпанію звинуватили в расизмі

 • 11913 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Німецький громадський телерадіомовник ZDF опинився під шквалом критики в суботу через його “сумнівне” висвітлення королівського весілля британського принца Гаррі та американської акторки Меган Маркл, передає УНН з посиланням на DW.

Користувачі соціальних мереж і коментатори новин рішуче засудили коментарі, зроблені під час весільної церемонії. Ось деякі з них:

"Меган завжди хотіла мати лялькову сім’ю "Барбі", але там були лише білі та чорні сім'ї (а не змішані сім'ї)".

Питання: "Хіба це не дреди в матері Меган?" Відповідь: "Це кучеряве волосся, яке було дещо розпрямлене, так само, як Меган, напевно, робить постійно".

"Хор співав приголомшливо чорно".

Неодноразово, описуючи Меган Маркл і темношкірих, коментатори вдавались до терміну "екзотичні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королівське весілля у цифрах: 6 коней, 200 лимонів, 42 млн доларів

Крім того, Маркл постійно порівнювали з Амаль Клуні та Вікторією Бекхем у контексті того, що всі троє жінок мали успішну кар'єру, перш ніж одружитися з відомими чоловіками.

Такі коментарі негайно засудили працівники відомих видань, таких як Die Welt і Huffington Post. Крім того, послідували численні негативні коментарі у соцмережах.

Як відзначає видання, темношкірі люди у Німеччині часто повідомляють про те, що вони переживають тяжкі часи пристосування в країні.

Як повідомляв УНН, 19 травня британський принц Гаррі одружився з американської акторкою Меган Маркл, а королева Великої Британії Єлизавета надала їм титули герцога й герцогині Сассекських.

Українські Національні Новини

Новини Світу