korolivske-vesillya-u-vindzori-pochavsya-parad

Королівське весілля: у Віндзорі почався парад

 • 12742 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. У британському Віндзорі, де сьогодні пройде весілля принца Британії Гаррі і американської актриси Меган Маркл почався святковий парад. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Королівського палацу.

Також з'явилася інформація щодо обручок майбутніх молодят.

"Кільце Маркл було виготовлено зі шматка валлійського золота, подарованого Її Величністю Королевою. Кільце принца Гаррі буде з платини з текстурною обробкою", сказано в повідомленні.

Нагадаємо, вчора в британському містечку Віндзор, на південному заході від Лондона, відбулася генеральна репетиція урочистостей, присвячених весіллю принца Гаррі і Меган Маркл.

Як повідомляв УНН, в церемонії королівського весілля супроводжувати Меган Маркл до нареченого буде Чарльз, принц Уельській, батько принца Гаррі.

Нагадаємо, раніше Меган Маркл підтвердила, що її батько не приїде на весілля.

Відзначимо, весілля британського принца Гаррі та американської актриси Меган Маркл відбудеться 19 травня, на весіллі майбутній герцогині подарують фамільний герб: з девізом, щитом і посиланням заслуги дівчини і її родини.

#RoyalWedding celebrations continue in Windsor town as the Band of The Irish Guards @IrishGuardsBand play for the crowds pic.twitter.com/aSuAJPgzKm

- The Royal Family (@RoyalFamily) 19 травня 2018 р

Українські Національні Новини

Новини Світу