koronavirus-okupatsiyna-vlada-krimu-poslablyuye-obmezhennya

Коронавірус: окупаційна влада Криму послаблює обмеження

 • 13277 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. "Уряд" Криму прийняв рішення послабити деякі карантинні обмеження, введені раніше через пандемію коронавірусу. Відповідні зміни вніс російський глава Криму Секргій Аксьонов в указі про режим підвищеної готовності. Про це повідомляє УНН з посиланням на Крим.Реалії.

Цитата

"Дія абзацу першого цього підпункту не поширюється на проведення спортивних заходів з видів спорту, проведення яких передбачено на відкритому повітрі, за участю професійних спортсменів, на проведення офіційних фізкультурних і спортивних заходів... з загальною кількістю учасників понад 50 % людей і в присутності відвідувачів не більше 10% від загальної місткості спортивної споруди", - йдеться в указі Аксьонова.

Деталі

Окрім того, дозволяється проведення зборів, "проводяться відповідно до установчих документів організацій, за умови дотримання загальнообов'язкових правил поведінки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меджліс закликав спостерігачів ОБСЄ та ООН відвідати Крим через катастрофічну ситуацію з COVID-19

Також в деяких випадках дозволяється проведення "представницьким органом муніципальної освіти, головою муніципальної освіти публічних слухань з питань місцевого значення за участю жителів муніципальної освіти".

Нагадаємо

Дані російської окупаційної влади Криму й Севастополя про захворюваність коронавірусом не підтверджені міжнародними організаціями та іншими незалежними джерелами. Статистика окупаційної влади істотно занижена, оскільки не відображає багатьох важливих факторів, включаючи інфікування в рядах російських військових і спецслужб.

Станом на 9 лютого в Україні виявлено 2656 нових випадків коронавірусної хвороби. Загалом же від початку пандемії в Україні, інфікувалися 1 249 646 осіб.

Українські Національні Новини

Суспільство