koronavirusni-obmezhennya-uyefa-skasuvala-match-ukrayini-u-vidbori-na-yevro-2022-z-futzalu

Коронавірусні обмеження: УЄФА скасувала матч України у відборі на Євро-2022 з футзалу

 • 12069 переглядiв

КИЇВ. 24 січня. УНН. Асоціація футзалу України отримала лист від УЄФА, в якому повідомляється про те, що поєдинок групового етапу Євро-2022 між національними чоловічими збірними України та Данії, який мав відбутися 27 січня у Запоріжжі, скасований. Про це інформує Асоціація футзалу України, передає УНН.

Деталі

Причиною такого рішення УЄФА стало збільшення переліку обмежень, спричинених пандемією коронавірусу у Данії. Через це влада країни не надала дозволу на виїзд своєї національної збірної до України.

Зі свого боку, українська сторона впродовж останніх 24 годин вживала всіх можливих заходів, щоб вести боротьбу за очки у спортивній площині та провести матч зі збірною Данії. Окрім того, проводилися неодноразові консультації з УЄФА та Данським футбольним союзом.

Дисциплінарні органи УЄФА розглянуть справу стосовно Данського футбольного союзу та винесуть відповідне рішення у встановленому порядку.

Додамо, що як і було заплановано раніше, національна збірна України розпочне навчально-тренувальний збір 24 січня у Запоріжжі та планово готуватиметься до поєдинку групового етапу Євро-2022 проти збірної Албанії, який 31 січня відбудеться у Тирані. Також у групі відбору із "жовто-блакитними" виступатиме збірна Хорватії.

Українські Національні Новини

Спорт