kostyuk-ne-vdalosya-probitisya-v-osnovnu-sitku-australian-open

Костюк не вдалося пробитися в основну сітку Australian Open

 • 10237 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Українська тенісистка Марта Костюк не зуміла пробитися в основну сітку престижного турніру Australian Open в Мельбурні, зазнавши поразки у фіналі кваліфікації. Про це УНН повідомляє з посиланням на Великий теніс України.

Марта Костюк зустрілася у фіналі кваліфікації з іспанкою Паулою Бадоса-Хіберт. Дівчата провели на корті 1 годину і 28 хвилин. У першому сеті Костюк не втримала перевагу 4-1 (у Марти був брейкпойнт на 5-1) і не скористалася трьома сетболами. На тайбрейку українка поступалася 2-5, далі зрівняла рахунок (6-6), але програла наступні два очки.

На старті другої партії Марта упустила гейм на подачі (0-3), після чого відповіла суперниці зворотним брейком (3-3). У восьмому геймі іспанка реалізувала прихований матчбол, а потім успішно подала на перемогу. У підсумку, Марта Костюк - Паула Бадоса-Хіберт: 6-7 (6), 3-6.

Нагадаємо, що торік 16-річна Костюк успішно пройшла кваліфікацію в Мельбурні і добралася до третього раунду основи, де її зупинила Еліна Світоліна.

Таким чином, у цьому сезоні жодній з представниць України не вдалося подолати кваліфікаційну сітку (Катаріна Завацька програла у стартовому матчі, Ангеліна Калініна - у другому раунді).

Українські Національні Новини

Спорт