kosyuk-rozpoviv-yak-zminitsya-struktura-spozhivchogo-kharchovogo-koshika

Косюк розповів, як зміниться структура споживчого харчового кошика

 • 14888 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Структура споживчого харчового кошика змінюється, все рухається до здешевлення і спрощення. Про це в інтерв'ю виданню Forbes розповів засновник МХП Юрій Косюк, передає УНН.

Цитата

“Я думаю, що 80% традиційних ресторанів помруть. Залишиться 20%, у яких для вас приготує шеф. А все решта — досить стандартизована історія”, — прокоментував він.

Косюк назвав формати, які їх замінять. Зокрема, він наголосив на концепціях, які дозволять українцям заощаджувати.

“Два роки тому до мене прийшли хлопці з проектом dark kitchen і попросили на розвиток 500 000 доларів за 40% компанії. Я не повірив у їхню ідею, проте гроші дав і сказав: „Якщо вона злетить, я поверну вам 20%“. Вони перевиконали план і наразі будують нову модель, якої раніше не існувало. У них кур’єр отримує упаковану їжу за п’ять хвилин після надходження замовлення. І є 10 різних кухонь (складальних цехів) з широким асортиментом, який міксується в різні комбінації”, — пояснив Косюк.

Додамо

Юрій Косюк заснував агрохолдинг МХП, який став найбільшим в Україні виробником і експортером курятини (Наша Ряба). Наразі це єдиний український виробник, який довів відсутність антибіотиків у курятині на незалежному тестуванні.

Українські Національні Новини

Економіка