kosyuk-vidkriv-myasomarket-u-sumakh

Косюк відкрив м’ясомаркет у Сумах

 • 83378 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. Власник МХП Юрій Косюк продовжує відкривати в Україні торгові мережі нового формату – М'ясомаркети. Після Ковелю новий маркет з’явився у Сумах, повідомляє УНН із посиланням на сторінку МХП у Facebook.

"Хвиля запуску торгової мережі нового формату "М'ясомаркет" продовжується! Сьогодні разом з СЕО компанії Юрієм Косюком ми завітали до міста Суми, щоб привітати нашого давнього партнера (вже 17 років!), успішного підприємця Максима Сидоренка з відкриттям магазину "М'ясомаркет", - зазначають у компанії.

Новий формат бізнесу МХП розвиває за системою франчайзингу. "М'ясомаркети" відкриватимуть як з існуючими, так і новими інвесторами. Причому новим інвесторам гарантується річний дохід на інвестиції. У проекті прописані всі бізнес-процеси, і в цьому одна з його переваг для партнерів.

"Я щасливий, що в нашій країні є такі перспективні підприємці, які готові впроваджувати новий сервіс та нову культуру споживання. Ми раді, що маємо можливість з вами співпрацювати", — каже Косюк.

У сумському "М’ясомаркеті" представлений широкий асортимент: від свіжого до маринованого м’яса, кулінарія і бакалія. "Родзинкою" є відкрита кухня, де кожен може спостерігати за приготуванням та роботою кухарів.

"І, звісно, м'ясний сомельє — найкращий друг та порадник кожного покупця, який завжди підкаже, яке м'ясо краще обрати та що з нього приготувати", - розповідають у МХП.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу