kosyuk-vidkriv-pershiy-myasomarket-v-kiyevi

Косюк відкрив перший "М'ясомаркет" в Києві

 • 46447 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Перший "Мясомаркет" в столиці відкрив свої двері за адресою Софіївська Борщагівка, вул. Миру 36, ЖК "Софія". Генеральний директор МХП Юрій Косюк назвав цей маркет найбільш діджітальним, повідомляє УНН.

Косюк розповів, що ідея таких м'ясних маркетів виникла зовсім не через пандемію.

"М'ясомаркети - це еволюція компанії, це точно не вплив пандемії, це новий щабель розвитку і нові запити суспільства. Невеликі магазини біля будинку, яким люди зможуть довіряти. Це навіть не про магазин, а про максимальний сервіс клієнта. Це не "розмова з полицею" в супермаркеті", - сказав гендиректор МХП.

Відомо, що М'ясомаркети - працюють по франчайзингу і Косюк розповів, хто може стати їхнім партнером.

"Нашим партнером може стати будь-яка людина, у якого є бажання, вміння і навички, а також правильне приміщення, тому що ми орієнтуємося по хіт-мапу, який гарантує прибутковість", - прокоментував один з найбільших бізнесменів України.

Серед особливостей магазину це: електронні цінники, які дозволяють мінімізувати людський фактор, а також обладнання, яке знезаражує повітря в неробочий час (метод кварцування). Використання такого обладнання в Європі практикується часто, в Україні тільки починається.

Крім того, в "М'ясомаркеті" замість продавців працюють м'ясні сомельє, які підкажуть яке м'ясо під яке блюдо взяти і допоможуть кожному гостю зробити правильний вибір.

"У М'ясомаркетах ми продаємо сервіс, а не м'ясо. Ми продаємо рішення для вашого столу, для вашого обіду і "party", ніж шматок м'яса, з яким вам доведеться "гратися". Це сервіс і щастя, а не про м'ясо...", - додав Юрій Косюк.

Також в магазині представлена ​​молочна продукція, соуси, хлібобулочні вироби, води, спеції, бакалія і багато іншого.

- -

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу