kpvv-mayorske-pratsyuye-v-shtatnomu-rezhimi-pislya-minuvannya

КПВВ "Майорське" працює в штатному режимі після "мінування"

 • 6721 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. В результаті обстеження території контрольного пункту в'їзду-виїзду "Майорське" правоохоронці не знайшли вибухонебезпечних пристроїв у зв’язку із надходженням повідомлення про мінування. Про це повідомив Бахмутський відділ поліції Донецької області, передає УНН.

За даними відомства, поліцейські обстежили територію КПВВ і вибухонебезпечних предметів не виявили. Наразі пункт перетину працює у штатному режимі.

При цьому правоохоронців зазначили, що повідомлення до Бахмутського відділу поліції про загрозу вибуху на пункті перетину "Майорське" надійшло на лінію 102 від аноніма о 6:30 ранку. Цивільних осіб, які очікували початку роботи контрольно-пропускного пункту, і весь персонал, який здійснює контрольно-перевірочні операції, евакуювали в безпечне місце.

На місці працювали слідчо-оперативна група та екстрені служби. Вибухотехніки та кінологи обстежили територію, а також керівництво поліції Бахмута та області. Поліцейські встановлюють обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ст. 259 "Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності" Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше УНН повідомляв, що на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Майорськ" правоохоронці знов шукають вибухівку у зв’язку із повідомленням про мінування. КПВВ закритий для пропуску громадян.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП