kpvv-na-adminmezhi-z-krimom-pratsyuyut-v-shtatnomu-rezhimi-pasazhiropotik-skorotivsya

КПВВ на адмінмежі з Кримом працюють в штатному режимі, пасажиропотік скоротився

 • 14357 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Станом на 1 вересня пасажиропотік на контрольних пунктах в'їзду-виїзду "Каланчак", "Чаплинка" і "Чонгар" знизився на 5 тисяч чоловік у порівнянні з минулим роком. Про повідомив помічник начальника Херсонського прикордонного загону Держприкордонслужби України Іван Шевцов в коментарі кореспонденту УНН.

"На даний час контрольні пункти в'їзду-виїзду "Каланчак", "Чаплинка" і "Чонгар" працюють в штатному режимі, черг немає. Зменшення пасажиропотоку в нас суттєвого не відбувається. Якщо порівнювати пасажиропотік з минулим роком, йде зменшення – станом на 1 вересня на 5 тисяч громадян по перетину адмінмежі", - повідомив він.

За його словами, стан здоров'я військовослужбовців наразі задовільний, і на погане самопочуття, за його даними, ніхто не скаржився.

Нагадаємо, 17 вересня всі три контрольні пункти в’їзду-виїзду на адміністративній межі з Кримом розпочали роботу в повному обсязі після того, як їхня робота була обмежена у зв’язку із екологічну катастрофу на заводі "Титан" в Криму.

Нагадаємо, що для збереження життя та здоров'я громадян, які прямували через КПВВ, і персоналу Держприкордонслужби через небезпечну екологічну ситуацію, що склалася на заводі “Титан” на території ТОТ АР Крим, 6 вересня було прийнято рішення про тимчасове припинення роботи цих контрольних пунктів в’їзду-виїзду.

Українські Національні Новини

Політика