kpvv-stanitsya-luganska-vidvidala-mizhnarodna-grupa-z-gumanitarnikh-pitan

Міжнародна група з гуманітарних питань відвідала КПВВ "Станиця Луганська"

 • 9752 переглядiв

КИЇВ. 26 серпня. УНН. Контрольний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" відвідала міжнародна делегація на чолі з депутатом Бундестагу, зовнішньополітичним речником фракції "Ліві" Штефаном Лібіхом. Про це у Facebook повідомив пресцентр штабу операції Об'єднаних сил, передає УНН.

"В межах дводенного візиту до району проведення операції Об'єднаних сил представники іноземної делегації на чолі з депутатом Бундестагу, зовнішньополітичним речником фракції "Ліві" Штефаном Лібіхом ознайомилася з роботою КПВВ "Станиця Луганська", - йдеться в повідомленні.

Робоча група у складі керівника відділу Європа Фонду імені Р.Люксембург в Україні Йоганни Буссемер, проект-менеджера Фонду імені Р.Люксембург Філіппа Гліше та інших обговорила з українськими представниками актуальні питання щодо поточної гуманітарної ситуації в пункті пропуску. Також поспілкувалися на життєво важливі теми з головою Станично-Луганської райдержадміністрації Юрієм Золкіним, зазначили у штабі.

Делегати побачили, як відбувається процес перетину лінії розмежування, а також поспілкувалися з громадянами.

Також очікується, що 26 серпня іноземна делегація відвідає міста Слов’янськ, Лисичанськ, де ознайомиться з діяльністю міжнародних та громадських організацій.

Звіт про поїздку в Україну робоча група згодом представить європейській громадськості та членам урядів Німеччини та Європарламенту.

Нагадаємо, українська сторона призупинила демонтаж фортифікаційних споруд біля мосту в Станиці Луганській до початку синхронних робіт з боку окупантів.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Незалежність Косово відмовилися визнавати вже 15 країн

     • 13894 переглядiв

    У Борисполі стався вибух у багатоквартирному будинку

     • 14347 переглядiв

    Пожежі в Амазонії: G7 готує допомогу Бразилії

     • 12768 переглядiв