krail-vimagaye-obmezhiti-dostup-lishe-do-odnogo-nelegalnogo-saytu-prorosiyskogo-bukmekera-1xbet

КРАІЛ вимагає обмежити доступ лише до одного нелегального сайту проросійського букмекера 1xBet

 • 181189 переглядiв

КИЇВ. 23 вересня. УНН. Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ) оприлюднила рішення в якому наполягає на обмеженні доступу в Україні лише до одного нелегального сайту проросійського букмекера 1xBet, попри те, що наразі у відкритому доступі знаходиться мінімум ще три сайта букмекерів, передає УНН.

Деталі

В оприлюдненому рішенні КРАІЛ звернувся до постачальника послуг хостингу Cloudflare, аби той обмежив доступ до вебсайту 1xbet.ng (ng - національний домен верхнього рівня для Нігерії), бо той працює без відповідної ліцензії.

Цитата

““Постачальнику послуг хостигу (зберігання інформації) Cloudflare.Inc. на технічних засобах якого розміщений веб сайт 1xbet.ng, з використанням якого організовуються, проводяться азартні ігри чи надається доступ до них без відповідної ліцензії, виконати вимогу КРАІЛ, зазначену в пункті 1 цього рішення (обмежити доступ з України, - ред.) в строк не більше трьох робочих днів з дня її направлення”, - повідомляється в документі.

Раніше КРАІЛ також вимагав обмежити доступ до вебсайту https://ua1xbet.com/, однак це рішення не було виконане і сайт досі працює. Отож невідомо, чи буде врешті-решт заблокований сайт і 1xbet.ng.

Попри таке рішення КРАІЛ, в Україні наразі доступні принаймні 3 вебсайти букмекера 1xBet, якого нещодавно позбавили ліцензії.

Це, зокрема - сайт 1xbet.com, 1xbet.mobi, 1xbet-new.com та велика кількість інших, про які, зокрема, повідомляють робітники колл-центру під час телефонного дзвінка на гарячу лінію букмекера.

Додамо

Перший заступник голови парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк розповів, що питання щодо накладення санкцій проти проросійського букмекера 1xBet буде обговорюватися у Верховній раді вже наступного місяця.

Українські Національні Новини

Економіка