krainy-pivdenno-skhidnoi-yevropy-vizmut-uchast-u-hlobalnomu-samiti-myru-zelenskyi

Країни Південно-Східної Європи візьмуть участь у Глобальному саміті миру - Зеленський

 • 56311 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський оголосив, що всі країни Південно-Східної Європи візьмуть участь у майбутньому Глобальному саміті миру в Швейцарії.

Усі країни Південно-Східної Європи візьмуть участь у Глобальному саміті миру, який має пройти у Швейцарії. Про це заявив у вечірньому зверненні президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

Деталі

Як розповів Зеленський, що вдалося провести вже другий саміт у форматі Україна – Південно-Східна Європа, де були відбулися зустрічі з представниками Хорватії, Чорногорії, Північної Македонії, Молдови, Боснії і Герцеговини, Сербії.

Усі деталі зараз публічно озвучувати не варто, але можу сказати: вдалося досягти саме того, на що ми й розраховували. Плюс усі учасники саміту, усі країни Південно-Східної Європи візьмуть участь у Глобальному саміті миру – першому саміті щодо Формули миру на рівні лідерів. Він запланований у Швейцарії. І вже бачимо можливості для широкого представництва країн світу

 - сказав Зеленський.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський заявив, що за результатами візитів до Балканських країн є нові оборонні домовленості, нові пакети допомоги, а також домовленості щодо спільного виробництва з партнерами.