kraschiy-bombardir-v-istoriyi-zbirnoyi-ispaniyi-ogolosiv-pro-zavershennya-profesiynoyi-karyeri

Кращий бомбардир в історії збірної Іспанії оголосив про завершення професійної кар'єри

 • 8974 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Колишній форвард "Барселони" та збірної Іспанії Давид Вілья повідомив про те, що завершить ігрову кар'єру після закінчення нинішнього сезону, інформує УНН з посиланням на Twitter іспанця.

"Після 19 років професійної кар'єри я вирішив піти з футболу наприкінці цього сезону. Дякую всім командам, тренерам і одноклубникам, які дозволили мені насолоджуватися кар'єрою мрії. Дякую моїй родині, яка завжди була поруч, щоб підтримати мене", - йдеться у записі Вільї.

37-річний спортсмен у сезоні 2019 року виступає за японський ФК "Віссел Кобе" – 26 проведених поєдинків при 12 голах і 2 асистах.

Зауважимо, що за збірну Іспанії Вілья зіграв 98 матчів, забив 59 голів та є найкращим бомбардиром у її історії. Разом із національною командою виграв Євро-2008 та чемпіонат світу-2010.

Крім того, відзначимо доробок Вільї на клубному рівні серед якого по три тріумфи в чемпіонаті Іспанії, Кубку та Суперкубку Іспанії, а також перемоги в Лізі чемпіонів, Клубного чемпіонату світу і Суперкубку УЄФА. В його активі виступи за "Барселону", "Спортинг", "Валенсію", "Атлетіко", "Мельбурн" і "Нью-Йорк Сіті".

Українські Національні Новини

Спорт