krasnikov-ne-virit-u-te-scho-luchesku-stane-chempionom-iz-dinamo-1

Красніков не вірить у те, що Луческу стане чемпіоном із "Динамо"

 • 10640 переглядiв

КИЇВ. 15 вересня. УНН. Колишній віцепрезидент "Динамо" Євген Красніков в інтерв'ю програмі "Великий футбол" розповів, що чекає столичний клуб з приходом Мірчі Луческу, передає УНН.

Так, за словами Краснікова, прихід Луческу у "Динамо" - це складне рішення.

"Багато складових. Він хоче працювати. Настрої реваншистські у нього є. Це нормально, у Луческу є характер. Але, якщо "Динамо" не підсилити кваліфікованими гравцями, то буде дуже важко скласти конкуренцію "Шахтарю". Перемога в Суперкубку - це зовсім не показник", - вважає ексвіцепрезидент клубу.

Також, на думку Краснікова у Луческу не вийде стати чемпіоном з "Динамо".

"У Луческу в "Динамо" вийде точно краще, ніж у його попередників. Чи вийде стати чемпіоном? Думаю, ні. Зробити боєздатний колектив з тих хлопців, які є? Думаю, так. На даний момент, я не бачу, хто в "Динамо" може скласти конкуренцію "Шахтарю" в чемпіонаті",- сказав він і додав, що вважає підбір гравців в "Динамо" зараз "середнім".

Нагадаємо, днями, київське "Динамо" не зуміло вийти переможцем з домашнього протистояння другого туру чемпіонату України з футболу проти чернігівської "Десни".

Також нагадаємо, через призначення Луческу на посаду головного тренера, ультрас "Динамо" оголосили бойкот власникам столичного ФК братам Суркісам. Фанати постійно влаштовують акції і демонстрації з гаслами: "Суркіси - ганьба Динамо", "Луческу - додому".

Також уболівальники пообіцяли, що тепер "завжди будуть нагадувати, до якого стану Суркіси довели клуб".

Українські Національні Новини

Спорт