krayini-pochinayut-priymati-turistiv-za-antigennimi-testami-na-covid-19-ekspert-rozpoviv-pro-perevagi

Країни починають приймати туристів за антигенними тестами на COVID-19: експерт розповів про переваги

 • 13896 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Франція, Іспанія, Туреччина та все більше інших країн починають приймати туристів за результатами антигенного тесту на COVID-19. У коментарі УНН президент Української асоціації туристичних агентств Антон Рудич розповів, в чому користь таких нововведень.

Так, експерт повідомляє, що буквально днями в'їзд за результатами експрес-тестування на антиген коронавірусу відкрила і Україна для іноземців.

Цитата:

"Україна почала приймати іноземців за тестами на антиген - ввели буквально вчора, на днях. Поки що ми бачимо однозначний плюс у виїзді з країни. Як з нашої, так і з будь-якої іншої, де це працює. Тому що на поверненні потрібно зніматися з самоізоляції. І антигенні тести робляться швидко, легко і просто. Не треба чекати. Ми бачимо в цьому велику зручність", - пояснив Рудич.

Деталі

За його словами, список країн, які відкривають свої кордони для українських туристів за результатами антигенного тесту на коронавірус постійно розширюється.

"Плюс в тому, що подорожуючи в інші країни, ви здаєте ПЛР-тест - і у вас є 72 години на виліт. Робиться сам тест добу. А ось тест на антиген: прийшов - швидко здав, швидко отримав результат і вилетів", - підкреслює Антон Рудич.

 

Українські Національні Новини

Суспільство