kreml-anonsuvav-aneksiyu-zakhoplenikh-teritoriy-na-30-veresnya-do-putina-zaprosili-rosiyskikh-deputativ

кремль анонсував оголошення про анексію захоплених територій на 30 вересня: до путіна запросили російських депутатів

 • 244174 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. Пресс-секретар глави кремля дмитро пєсков заявив, що "церемонія підписання" про анексію рф захоплених територій України відбудеться 30 вересня у кремлі о 15:00, повідомляють росЗМІ, пише УНН.

Деталі

Депутатів держдуми рф запрошено на 15 годину 30 вересня до кремля на захід за участю президента володимира путіна, писали росЗМІ із посиланням на депутата від КПРФ Дениса Парфьонова.

При цьому оприлюднюють і те, як виглядає таке запрошення.

"Мета заходу не вказана, однак раніше численні джерела повідомляли, що путін може оголосити про анексію росією Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей України", - повідомляла зокрема раніше російська служба Радіо Свобода.

Раніше також повідомлялося, що 30 вересня на околицях кремля буде перекрито вулиці, а на Червоній площі Москви вже змонтовано сцену для мітингу.

Радіо Свобода зазначає, що "30 вересня, навіть якщо путін оголосить про анексію, формально цей процес ще не завершиться". "Її мають схвалити конституційний суд, дума та рада федерації. Засідання останньої заплановане на 4 жовтня", - пише видання.

Доповнення

Україна та країни Заходу, як і низка інших країн світу, заявили про невизнання псевдореферендумів про приєднання до росії, що пройшли у 4-х областях. США та їхні союзники оголосили або готуються оголосити про нові санкції проти росії у зв'язку зі спробою анексії.

Українські Національні Новини

Політика