kreml-nazvav-zayavu-dzhonsona-pro-raketnu-pogrozu-putina-brekhneyu

кремль назвав заяву Джонсона про ракетну погрозу путіна "брехнею"

 • 930657 переглядiв

КИЇВ. 30 січня. УНН. кремль відхилив як "брехню" звинувачення колишнього прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона у тому, що володимир путін особисто погрожував йому ракетним ударом, передає УНН посилаючись на ТАРС.

Цитата

"Те, що сказав містер Джонсон, не відповідає дійсності. Точніше, це брехня", - заявив журналістам офіційний представник кремля дмитро пєсков.

"Більше того, це або свідома брехня - тоді треба запитати у пана Джонсона, з якою метою він вибрав таку версію подій, - або це було ненавмисно і фактично він не зрозумів, про що з ним говорив президент путін".

"Я знаю, про що йшлося під час цієї розмови… Жодних ракетних погроз не було", - сказав пєсков.

Раніше

володимир путін пригрозив особисто завдати ракетного удару по Борису Джонсону незадовго до початку війни, заявив колишній прем'єр-міністр. Очевидна загроза пролунала у телефонному дзвінку, згідно з новим документальним фільмом BBC, який буде показано в понеділок.

"У якийсь момент він ніби пригрозив мені і сказав: "Борис, я не хочу завдавати тобі болю, але з ракетою це займе всього хвилину" або щось таке", - цитує путіна Джонсон.

Українські Національні Новини

Новини Світу