kreml-zaluchatime-gubernatoriv-regioniv-u-sistemu-natsbezpeki-rf-britanska-rozvidka

кремль залучатиме губернаторів регіонів у систему нацбезпеки рф – британська розвідка

 • 141290 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. кремль залучатиме губернаторів регіонів у систему національної безпеки росії, щоб відвернути увагу суспільства від центрального керівництва. Про це йдеться в останньому звіті розвідки Міністерства оборони Великої Британії, інформує УНН.

Деталі

Міноборони Великої Британії нагадало, як 24 жовтня 2022 року прем'єр-міністр рф михайло мішустін заявив, що мер москви сергій собянін координуватиме "розробку заходів безпеки" в регіонах росії. Це сталося після того, як президент рф володимир путін видав указ про введення нового режиму тривоги.

Як зазначили, цей захід, імовірно, призведе до більш тісного включення губернаторів регіонів у систему національної безпеки росії. Він спрямований на організацію суспільства, оскільки країна-агресор відчуває тиск через війну в Україні. 

Цитата

"Більше залучення регіональних посадовців, імовірно, принаймні частково спрямоване на те, щоб відвернути громадську критику від керівництва держави. кремль дотримувався подібного підходу під час кризи COVID-19. Однак це, ймовірно, ускладнить кремлю ізоляцію російського суспільства від наслідків "військової спецоперації" в Україні", – зауважили розвідники.

Нагадаємо

19 жовтня російський диктатор володимир путін оголосив про введення "воєнного стану" у восьми регіонах, розташованих поблизу російсько-українського кордону, а також на тимчасово окупованих територіях Запорізької, Херсонської, Луганської та Донецької областей України.

В МЗС України заявили, що указ путіна про "воєнний стан" на окупованих територіях нікчемний.

Українські Національні Новини

Новини Світу